keskiviikko 20. elokuuta 2008

Naisten keihäs

Naisten keihäästä on karsintojen ja viime päivien tuuliolojen perusteella tulossa kovatasoinen. Kultamitalin kohtalon ratkaisevat Spotakova ja Obergföll. Ainoastaan Venäjän Abakumovalla on täydellisellä onnistumisella mahdollisuus suosikkien metriluvuille. Pronssimitalille vahvin ehdokas on Saksan kokenut ja varma Nerius.

Spotakova 60%
Obergföll 38%
Abakumova 2%

9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Obergföll 3,00 ladbrokes OA 1,14

jykä ja veijo veikkauksen maailmassa kirjoitti...

No kelpaahan tuo kerroin sadepäivälle...

Tänään kuitenkin kohokohtana, kun mutka ja suora hiihdetään vähän alle neljääkymppiä...kyllä tässä kelpaa kesän viimeisiä lomapäiviä viettää!

Kuten vanha sananlaskukin sanoo, "ei kannata lähteä merta edemmäs kalaan", pätee tänäänkin. Kotimaastahan löytyy VIP-luokan pelaajille makeata mahan täydeltä!

Anonyymi kirjoitti...

Bwin: Which medal will Steffi Nerius (GER) win? Silver or bronze 3.55

Anonyymi kirjoitti...

Jäin vain pohtimaan, että mestariehdokkaita mainitaan kolme, mutta vahvimmat mahdollisuudet on silti pronssille Neriuksella. Mites tätä kommenttia pitäisi tulkita, onko niin, että suosikit joko voittavat kultaa tai ei mitään? Vai miten on selitettävissä, että nämä kolme mestarisuosikkia eivät ole vahvimmin kiinni myös pronssissa?

Anonyymi kirjoitti...

Nerius todellakin on todennäköisin pronssimitalisti. Spotakova ja Obergföll valtaavat kaksi ensimmäistä sijaa ilman epäonnistumista tai Abakumovan epätodennäköistä haamuheitto. Nerius heittää arvokisoissa tasaisesti 64-66m haarukkaan, joka riittää nytkin hyvin todennäköisesti pronssiin. Kuten Nerius itsekin karsintojen jälkeen kokeneena urheilijana myönsi, on hänen maksimitaso 66m tuntumassa. Neriuksen rutiini ja varmuus ovat kuitenkin selvästi edellä harvoin keihästä optimaaliseen asentoon saavaa Abakumovaa. Kiteytettynä: Nerius on ruutinisuorituksella pronssilla, Abakumova tarvitsee pronssiheittoon hyvin onnistuneen suorituksen.

jykä ja veijo veikkauksen maailmassa kirjoitti...

Well, they say Nerius is going to win bronze...we´ll see

Anonyymi kirjoitti...

Melkoisen epävarma heittäjä tämä Abakumova, nyt jo kaksi 69-metristä.

Anonyymi kirjoitti...

hyvät ystävät, geenidoping on saapunut keskuuteemme. ei mikään muu selitä puuttellisen tekniikan omaavien urheilijoiden mielettömiä tulosparannuksia voimalajeissa.

Anonyymi kirjoitti...

...ei tekniikka ihan pielessä voi olla, jos heitetään maailman pisimpiä kaaria!

...takavuosina silloinen maailman vahvin mies, nykyään pohjakadun toiseksi vahvin mies, Jouko Ahola ja kumppanit olivat Kyröskosken kuulakarnevaaleissa, mutta eipä kuula totellut näitä veijareita...

...taitaa geenidoping olla vielä lähinnä meikäläisten päiväunissa, mutta varmasti urheilijat on syöneet hyvin ja monipuolisesti...myös jamaikalla!